Laksefestival med andeslepp

Deilig laksemiddag, supre kaker, kaffe og brus var å få kjøpt på Bygdahuset. Det var rebusløype, loddsalg, og dagens største begivenhet var andesleppet i Bakkelva. Spente fjes da de første endene viste seg og mannskap stod i elva og fanget opp endene med håv. Takk til Bygdalaget for fint arrangement med god plass i disse spesielle tider.

Midtsommertreff

Etter nedstenging av treffpunkt og arrangenment siden mars på grunn av covid-19 viruset, åpnes nå samfunnet sakte opp igjen og Midtsommertreffet ble en gledelig sammenkomst på Bygdahuset. Skotthyllkonkurransen ble gjennomført etter smittesituasjonen slik at det ble trygt for alle å delta.
Knut I. Gussiås tok pokalen til odel og eie etter 3 «omkamper» med Stian Romuld. Oline Solli Reitan og Julian Meisingset Gussiås delte 1. plassen med 60 poeng i barneklassen.

Juletrefesten 2019

Som så mange år tidligere arrangerte Bygdalaget den tradisjonelle juletrefesten. Det er bestandig trivelig å samles til gang rundt juletreet, møte nissen som kommer med pakker til de minste, synge gamle og nye julesanger og snakke med kjentfolk i matpausen.

Haustfest i Gamleskolen

Takk til Bygdalaget for trivelig kveld i en mørk lørdagskveld. Vi kom til fint pyntet og dekket bord og fikk servert deilig viltgryte med tilbehør, eplekake og is til dessert. Underholdning og mye latter i godt fellesskap.

Reisequiz …

Verdens gapahukdag

Gapahuken i Bakkelia ble kåret til årets gapahuk 2019 i Nesset. Bygdalaget serverte pølse med brød, boller, svele, sjokoladekake, bålkaffe og saft. Utrolig mange tok turen. Stor trivsel, med regnbue bak oss og solnedgang foran oss var vi midt i herligheta.

2 ordførere på gapahuken; Rolf Jonas Hurlen fra Nesset og Torgeir Dahl fra Molde. Foran Lisa Silseth Bakken, Malvin Gussiås og Odne Bakken i Gussiås Bygdalag