17. mai 2024

Årets flotte 17. mai komité


Takk til komitéen for godt gjennomført arrangement, nydelig pynting ute og inne og ikke minst, takk til Mona for flott tale. En strålende dag i sol og varme.

Vårdugnad

Bygdalaget samlet en dugnadsgjeng til rydding, kosting, raking, og fiksing. Kloppmyra Stadion og uteområdene ved Gamleskolen og Bygdahuset er klar for vårens aktiviteter.

Juletrefest 13.dag jul

Bygdalaget arrangerte juletrefest på Bygdahuset med julesanger og gang rundt juletreet. Kaffe, brus og medbrakte kaker smakte godt i vinterkulda. Det ble gang rundt juletreet og selvfølgelig kom nissen, men stakkar han frøys nok for i sekken sin hadde han bjørkaved. Heldigvis hadde han bare tatt feil ute på sleden, så det ble pakker til både små og store. Takk til Bygdelaget for trivelig arrangement.

Julegrantenning og pepperkakehus

I bitende kuldegrader ble det gang rundt juletre,
men godt og varmt innendørs med gløgg og pepperkaker.
Det første adventlyset ble tent og de minste fikk
pynte juletreet som står inne.
Nytt av året er pepperkakebygda som står utstilt i
«blårommet». Mange fine og kreative bidrag.

Gapahukdagen 2023

Bygdelaget inviterte til felles tur til gapahuken i Bakkelia. Etter alt regnet var stien våt og enkelte steder gjørmete. Vi ble 15 personer som tok turen. Bygdelaget spanderte pølser med brød/lomper. En utrolig fin ettermiddag for oss som var der.

17. mai

Kl. 12.00 var det oppmøte på bygdehuset til tradisjonell feiring med tog, natursti, leker for små og store. Om det var litt kaldt og litt regn, gikk toget som planlagt til Kloppmyra og tilbake til Bygdehuset. Da var det godt å komme inn til både sang og suppe, pølser, kaker, is og brus. «Helsing på dagen» ble holdt av Linda Lange.

Sola tittet gjennom skyene
Glimt fra Naturstien
Mye folk og mange gode kaker

En akustisk ELVIS-AFTEN

Takk til musikerne Rolf Erik Nustad, André Gussiås og Hallgeir Solli som ga en fullsatt sal en reise gjennom Elvis sitt liv og musikk en regntung lørdagskveld.
Takk til styret i Bygdelaget for flott gjennomført arrangement.

Julegrantenning

Bygdalaget inviterte til tenning av julegrana ved Gamleskolen også dette året. En flott novemberdag med julesanger og gang rundt treet. Inne ble det servert gløgg og pepperkaker. Magnhild kom med nybakte kvennabrød/sprut. Det første adventlyset ble tent av Emilie mens Theodor las adventvers.
Takk til styret i bygdalaget som har pyntet så fint i både Gamleskolen og Bygdahuset til adventstiden og den kommende julehøytiden.

Laksefestival og andeløp

Vellykket arrangement for Bygdalaget. Laksemiddagen smakte fortreffelig, kaffekakene likeså. Det var uteaktiviteter med pilkast og slukkastkonkurranse for små og store.
På bildet ser vi Erik Skjørsæther med et flott slukkast.
Kl. 15.30 ble endene sluppet i Bakkelva. De som hadde kjøpt vinnerendene var
nr. 1 Per Mareno Skjørsæther, nr. 2 Erik Skjørsæther og nr. 3 Gunvor Gussiås.

Midtsommertreff

Årets Midtsommertreff samlet små og store ved Gamleskolen.
Anledning ble det til å kjøpe seg rømmegrøt, pølser, brus og is.
Vigdis Gussiås ble Skotthyllmester 2022.
Barneklassen ble vunnet av Madeleine Bakken.

Vigdis og Madeleine ble Skotthyllmestere 2022